در چین و روسیه

ساخت وبلاگ

الب است بدانید که در چین نه فیسبوک دارند نه اینستاگرام و نه به دنبال مطلبی در گوگل هستند! آن ها حتی از اخبار های بی بی سی هم خبر ندارند و بی جهت نیست که می گویند همیشه مشغول کار هستند و موضوعی برای اتلاف وقت ندارند. اما علت فیلتر اینستاگرام در چین از چه قراره؟ بسیاری از کشورها از در دسترس قرار گرفتن اطلاعات مردمان خود در شبکه های اجتماعی و سایت خدمات دهنده خارجی می ترسند و سعی می کنند نمونه مشابه داخلی را برای امنیت کاربران خود فراهم سازند. طبق تحقیقات انجام شده موضوع از این قرار است که چین در تلاش است با این اقدامات نفوذ گوگل را در کشور کم کند! کشور چین علاوه بر این که قوانین جالب و پیچیده ای دارد زبان سختی هم دارد! اما با این حساب افراد خواهان یادگیری این زبان هستند که می توانند از طریق موسسات و آموزشگاه زبان چینی این زبان را یاد بگیرند.

کشور چین پیشرفته ترین مکانیزم فیلتر در جهان را دارد

مکانیزم فیلترینگ در کشور چین تا حدی بالا است که که از آن به عنوان دیوار آتش عظیم چین یاد می کنند که تا به الان قادر بوده بسیاری از سایت های پر بازدید جهان را از بازدید جمعیت میلیاردی خود محروم سازد تا فیلتر سایر سایت های پر بازدید توسط چین برای مدیران این سایت ها مشکل بزرگی باشد. اما سوال این است که چینی ها تا به الان چه سایت هایی را در کشور خود مسدود کرده اند؟ البته شایعاتی در این باره وجود دارد که برخی می گویند بسیاری از موسسات آموزشی و آموزشگاه زبان در چین هم سیستم فیلترینگ دارند که این موضوع صحت ندارد.

فیلتر گوگل در چین

می توان گفت هر سرویس جدید گوگل که راه اندازی می شود چینی ها سریعا اقدام به مسدود کردن آن می کنند. در سال 2011 درست زمانی که گوگلی ها شبکه اجتماعی خود گوگل پلاس را رو نمایی کردند این سایت در چین فیلتر شد. قبل از آن نیز گوگل در اعتراض به سانسورهای بسیار اینترنتی در چین دفتر خود را تعطیل کرد. این موضوع باعث شده مدیر اجرایی گوگل در این کشور تا به حال چند بار از وضعیت آزادی اینترنت چین در مصاحبه های خود انتقاد کرده است. پیش از این موضوع نیز یوتیوب و توییتر نیز در سال 2009 هم در چین فیلتر شد.

فیلتر فیسبوک در چین

لاازم به ذکر است بدانید که گوگل پلاس اولین شبکه اجتماعی نبود که در چین مسدود گردید. پیش از آن پر جمعیت ترین شبکه های اجتماعی جهان مانند فیسبوک هم فیلتر گردید تا دست کاربران چینی به این سایت نرسد. فیسبوک در سال 2008 فیلتر شد و پس از آن اعتراضات زیادی را از سوی کاربران به این کشور همراه داشت. یکی از دلایل فیلتر این سایت برای چینی ها انتشار گسترده اعتراضات اویغورها که به اقلیت مسلمان چین در این سایت بود گفته می شود بود.

دریا...
ما را در سایت دریا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : i1anahide بازدید : 108 تاريخ : جمعه 1 مهر 1401 ساعت: 16:09